The Return Of Rock / Soul My Way (Remastered) (CD)

Jerry Lee Lewis

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. I Believe In You
  2. Maybelline
  3. Flip, Flop And Fly
  4. Roll Over Beethoven
  5. Don’t Let Go
  6. Herman The Hermit
  7. Baby, Hold Me Close
  8. You Went Back On Your Word
  9. Corine, Corina
  10. Sexy Ways
  11. Johnny B. Goode
  12. Got You On My Mind
  13. Turn On Your Love Light
  14. It’s A Hang Up Baby
  15. Dream Baby (How Long Must I Dream)
  16. Just Dropped In
  17. Wedding Bells
  18. He Took It Like A Man
  19. Hey Baby
  20. Treat Her Right
  21. Holdin’ On
  22. Shotgun Man
  23. I Betcha Gonna Like It


Utgitt 1965 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 23 Artist Jerry Lee Lewis
Label BGO Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BGO1089