The Return Of The Fabulous Hofner Bluenotes (3CD+2LP)

Chris Rea

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Et ambisiøst prosjekt fra Chris Rea denne gangen: To fiktive band som hyller den klassiske, instrumental-rocken fra 1950-og 60-tallet, med band som The Shadows og The Tornados. De to bandene i Reas univers henholdsvis The Delmonts og The Hofner Bluenotes. Sistnevnte ble startet opp da førstnevnte ble oppløst. CD 1 er viet The Delmonts og CD 2 og 3 The Hofner Bluenotes. LP 1 og 2 inneholder CD 1.


Disk 1
  1. Dirty New Town
  2. 008 Jimmy Bond
  3. India Arab
  4. BB Was A Comanche
  5. Theme From The Pink Guitar
  6. Russian Roulette
  7. Black Wave Heroes
  8. Andorra Star Blues
  9. Gippo Euro
  10. The Power Of Love
  11. Big Storm Coming
  12. Race Fever Blues
  13. Its Behind You
  14. French Football
  15. Green Shirt Blues (For George Russell)
  16. Blue Miles
Disk 2
  1. I Can’t Wait For Love
  2. Speak Of God, Act Like The Devil
  3. Big Wave
  4. Don’t Give Your Ace Away
  5. Renaissance Blues
  6. Let's Getaway
  7. Legacy Blues
  8. Don’t Tell Me About The Blues
  9. If I Keep My Faith In You
  10. The Shadow Of A Fool
  11. Rock And Roll Tonight
  12. I Will Be With You
Disk 3
  1. Twister Inside
  2. When The Truth Comes Out
  3. Because It's You
  4. Looking Glass Blues
  5. Blues For Janice
  6. Meet Me On The Montain
  7. Skylark Blues
  8. Which Part Of The Painting Made You Cry?
  9. The Days I Spent With You (Song For Bella)
  10. Yes I Do
Disk 4
  1. LP 1
Disk 5
  1. LP 2



Utgitt 2008 Format 3CD+2LP
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 40 Artist Chris Rea
Label Edel Records Leverandør Playground
Bestillingsnummer 9783940004505