The Return Of The Spectacular Spinning Songbook (CD)

Elvis Costello

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I Hope You're Happy Now
  2. Heart of the City
  3. Mystery Dance
  4. Radio, Radio
  5. Everyday I Write the Book
  6. God Give Me Strength
  7. Watching the Detectives
  8. Tear Off Your Own Head (It's a Doll Revolution)
  9. Out of Time
  10. I Want You
  11. Stella Hurt
  12. All Grown Up
  13. Lipstick Vogue
  14. Man Out of Time
  15. National Ransom
  16. (What’S So Funny ‘Bout) Peace, Love and Understanding?


Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Elvis Costello
Label Hip-O Leverandør Import
Bestillingsnummer HIPPB001643002.2