The Revolution Begins - The Flying Dutchman Masters (3CD)

Gil Scott-Heron

499,00 49900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Trippel CD-boks som samler soullegenden Gil Scott-Herons tre første album, alle utgitt på Flying Dutchman-labelet. Small Talk at 125th & Lenox, Pieces of Man og Free Will ble utgitt hhv i 1970, 1971 og 1972. Boksen inneholder i alt 51 spor, inkludert klassiske spor som "The Revolution Will Not Be Televised", "Home is Where the Hatred is", "Lady Day and John Coltrane", "Pieces of a Man", "Whitey on the Moon" og "Free Will". Det hele er pakket i en nydelig, forseggjort digipack og inneholder en informativ booklet.


Disk 1
  1. Lady Day And John Coltrane
  2. Home Is Where The Hatred Is
  3. Save The Children
  4. The Revolution Will Not Be Televised
  5. Did You Hear What They Said?
  6. Pieces Of A Man
  7. Speed Kills
  8. Everyday
  9. I Think I´ll Call It Morning
  10. When You Are Who You Are
  11. Free Will
  12. Or Down You Fall
  13. The Needle´s Eye
  14. The Middle Of Your Day
  15. A Sign Of The Ages
  16. Who´ll Pay Reparations On My Soul?
Disk 2
  1. Introduction / The Revolution Will Not Be Televised
  2. Whitey On The Moon
  3. No Knock
  4. Small Talk At 125th & Lenox
  5. Billy Green Is Dead
  6. Sex Education: Ghetto Style
  7. The Vulture
  8. The Prisoner
  9. ...And Then He Wrote Meditations
  10. Plastic Pattern People
  11. The Get Out Of The Ghetto Blues
  12. Artificialness
  13. Ain´t No New Thing
  14. Brother
  15. Evolution (And Flashback)
  16. The King Alfred Plan
  17. Enough
  18. Paint It Black
  19. Omen
  20. Wiggy
  21. Comment #1
  22. The Subject Was Faggots
Disk 3
  1. Did You Hear What They Said? (Alt take 1)
  2. The Middle Of Your Day (Alt take 1)
  3. Free Will (Alt take 1)
  4. The Get Out Of The Ghetto Blues (alternate ending)
  5. Speed Kills (Alt take 3)
  6. The King Alfred Plan (Alt)
  7. No Knock (Alt)
  8. Wiggy (Alt)
  9. Ain´t No New Thing (breakdown take)
  10. Billy Green Is Dead (Alt)
  11. ...And Then He Wrote Meditations (Alt)
  12. No Knock (breakdown Alt take)
  13. Free Will (Alt take 2)


Utgitt 2012 Format 3CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 51 Artist Gil Scott-Heron
Label BGP/Beat Goes Public Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer GILBOX017