The Ringmaster General (CD)

Dave Stewart

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I Got Love - feat. Joss Stone
  2. Just Another Fall - duet with Diane Birch
  3. A Different Man Now
  4. Drowning in the Blues - duet with Alison Krauss
  5. Girl in a Catsuit - feat. Orianthi
  6. Slow Motion Addict No. 2
  7. You Took My Love
  8. God Only Knows You Now -duet with Jessie Baylin
  9. The Ringmaster General
  10. Story of Success
  11. A New Song for Nashville


Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Dave Stewart
Label Membran Music Leverandør Naxos Norway AS
Bestillingsnummer 233575