The River & The Thread - Deluxe Edition (CD)

Rosanne Cash

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Rosanne Cash har med The River & The Thread fått kritikerne til å gå helt av skaftet - utgivelsen ble blant annet anmeldt til særdeles sjeldne 10 av 10 i Uncut. Albumet, som er hennes første på Blue Note, inneholder elleve låter skrevet av Cash i samarbeid med hennes samarbeidspartner og ektemann John Leventhal.

The River & The Thread favner bredt med et unikt persongalleri som strekker seg over flere generasjoner, inkludert en soldat i den amerikanske borgerkrigen, en Arkansas-farmer på 1930-tallet og et par i nåtidens Alabama. Cash og Leventhal har hentet musikalsk inspirasjon fra de mange stilartene assosiert med sørstatene (deltablues, gospel, folk, country og rock), men låtene er definitivt moderne. Hennes distinkte vokal og hans tiltalende gitarspill utgjør albumets hjerte, og de har hentet inn ekstra instrumentering tilpasset hver enkelt låt - fra delikat orkestrerte passasjer på "Night School" til spøkelsesaktig keyboard på avsluttende "Money Road".

Blant bidragsyterne på albumet finner vi Cory Chisel, Rodney Crowell (som også var med på å skrive en av låtene), Amy Helm, Kris Kristofferson, Allison Moorer, John Prine, Derek Trucks, John Paul White (The Civil Wars), Tony Joe White og Gabe Witcher (The Punch Brothers). The River & The Thread er produsert av John Leventhal.

Denne utgaven inneholder tre bonusspor.

Sporliste

 1. A Feather´s Not A Bird
 2. The Sunken Lands
 3. Etta´s Tune
 4. Modern Blue
 5. Tell Heaven
 6. The Long Way Home
 7. World Of Strange Design
 8. Night School
 9. 50,000 Watts
 10. When The Master Calls The Roll
 11. Money Road
 12. Two Girls (Bonus Track)
 13. Biloxi (Bonus Track)
 14. Your Southern Heart (Bonus Track)

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2014 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Rosanne Cash
Label Blue Note Leverandør Import
Bestillingsnummer BLUNB001951202.2

Anmeldelser