The Road Not Taken / Extra Mile (CD)


299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Sunday In The South
  2. Two Dozen Roses
  3. See If I Care
  4. Mama Knows
  5. She Doesn´t Cry Anymore
  6. The Road Not Taken
  7. Church On Cumberland Road
  8. Changes
  9. She´s All I´ve Got Going
  10. Hard Country
  11. Next To You, Next To Me
  12. Ghost In This House
  13. She Makes The Coming Home (Worth The Being Gone)
  14. She´s A Natural
  15. I Got You
  16. Puttin´ New Roots Down
  17. When You Were Mine
  18. Going Down With My Pride
  19. The Moon Over Georgia
  20. Daddy´s Little Man


Utgitt 1989 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Shenandoah
Label T-Bird Leverandør Import
Bestillingsnummer TBIR2988298.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende