The Road Of Tears (CD)

The Battlefield Band

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Road Of Tears
  2. Ely Parker/Miss Martin's Wedding/The Primrose Lassies/Mr Gal
  3. Emigrant
  4. Highlanders Farewell To Ireland/Farewell To Ireland/Put Me I
  5. Slaves Lament
  6. Moleskin Kilt/The Empty Glen
  7. Out In Australia At Last
  8. Patagonia Islanders/The Low Country Dance/Don Juan McKenna's
  9. Haro Strait
  10. To A Mouse
  11. Take Me To The Sea
  12. Plane Wreck At Los Gatos
  13. Sweet Molly/The Symmetry/The Boat Leaks
  14. I Cried
  15. Mary's Dream/The Mountain Dairy Maid/The Nameless Migrant
  16. Five Bridges To Cross
  17. Green And The Blue


Utgitt 2006 Format CD
Sjanger World Music Antall disker 1
Antall spor 17 Artist The Battlefield Band
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer TEM2098.2