The Rock Sect's In (CD)

The Downliners Sect

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Hang On Sloopy
  2. Fortune Teller
  3. Hey Hey Hey Hey
  4. Everything I've Got To Give
  5. Outside
  6. I'm Hooked On You
  7. Comin' Home Baby
  8. Why Don't You Smile Now
  9. Don't Lie To Me
  10. May The Bird Of Paradise Fly Up Your Nose
  11. He Was A Square
  12. I'm Looking For A Woman
  13. Rock Sect's In Again
  14. Brand New Cadillac
  15. All Night Worker
  16. Glendora
  17. I'll Find Out
  18. Cost Of Living


Utgitt 1966 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 18 Artist The Downliners Sect
Label Repertoire Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer REP5037CD