The Rocky Mountain Collection (2CD)

John Denver

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Leaving, On A Jet Plane
  2. Rhymes & Reasons
  3. Follow Me
  4. Aspenglow
  5. Sunshine On My Shoulders
  6. My Sweet Lady
  7. Take Me Home Country Roads
  8. Poems, Prayers And Promises
  9. Eagle And The Hawk, The
  10. Starwood In Aspen
  11. Friends With You
  12. Goodbye Again
  13. Rocky Mountain High
  14. I´d Rather Be A Cowboy (Lady´s Chains)
  15. Farewell Andromeda (Welcome To My Morning)
  16. Back Home Again
  17. Annie´s Song
  18. Thank God I´m A Country Boy
  19. Sweet Surrender
  20. This Old Guitar
Disk 2
  1. Fly Away
  2. Looking For Space
  3. Windsong
  4. Calypso
  5. I´m Sorry
  6. Like A Sad Song
  7. Come And Let Me Look In Your Eyes
  8. How Can I Leave You Again
  9. Thirsty Boots
  10. It Amazes Me
  11. I Want To Live
  12. Autograph
  13. Some Days Are Diamonds (Some Days Are Stone)
  14. Seasons Of The Heart
  15. Shanghai Breezes
  16. Perhaps Love - (with Placido Domingo)
  17. Wild Montana Skies - (with Emmylou Harris)
  18. Love Again
  19. Flying For Me


Utgitt 1996 Format 2CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 39 Artist John Denver
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer RCA66837.2