The Romantic Approach/The Sophisticated Approach (Remastered) (CD)

Stan Kenton

109,00 10900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


  1. When Your Lover Has Gone
  2. All The Things You Are
  3. I'm Glad There Is You
  4. Say It Ain't So
  5. Imagination
  6. Sweet And Lovely
  7. Fools Rush In
  8. You're Mine You
  9. Once In A While
  10. Moonlight In Vermont
  11. I Understand
  12. Oh You Crazy Moon
  13. But Beautiful
  14. Darn That Dream
  15. It Might As Well Be Spring
  16. Moonlight Becomes You
  17. How Do I Look In Blue
  18. You Stepped Out Of A Dream
  19. How Long Has This Been Going On
  20. Memoirs Of A Lady
  21. Time After Time
  22. Easy To Love
  23. My One And Only Love
  24. Like Someone In Love


Utgitt 1961 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Stan Kenton
Label Blue Note Bestillingsnummer 72438738492