The Roots Of Amy Winehouse (CD)

Diverse Artister

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Coquette
  2. I Must Have That Man
  3. Love Me or Leave Me
  4. I Ain't Got Nobody
  5. There Is No Greater Love
  6. I'm In The Mood for Love
  7. Just In Time
  8. Lullaby of Birdland
  9. When Your Lover Has Gone
  10. You Don't Know What Love Is
  11. Don't Go To Strangers
  12. If I Could Be With You One Hour Tonight
  13. Hey Jealous Lover
  14. Something's Gotta Give
  15. My Funny Valentine
  16. You Go To My Head
  17. Every Time We Say Goodbye
  18. Embraceable You
  19. Black Coffee
  20. Little Girl Blue


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Diverse Artister
Label Snapper Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer SBLUE075CD