The Roots Of Janis Joplin (CD)

Diverse Artister

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Bo Diddley
  2. Oh My Soul
  3. Let the Good Times Roll
  4. All is Loneliness
  5. Moanin' At Midnight
  6. Amazing Grace
  7. It Wasn't God Who Made Honky Tonk Angels
  8. Silver Threads and Golden Needles
  9. Summertime
  10. Little Girl Blue
  11. Young Woman's Blues
  12. Winin' Boy Blues
  13. Careless Love
  14. See See Rider
  15. Mississippi River Blues
  16. Ain't No More Cane On This Brazis
  17. Nobody Knows You When You're Down and Out
  18. Trouble In Mind
  19. San Francisco Bay Blues
  20. Black Mountain Blues
  21. Hesitation Blues
  22. Bourgeois Blues
  23. Coo Coo Bird


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 23 Artist Diverse Artister
Label Snapper Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer SBLUE069CD