The Rough Guide To Blind Willie Johnson (2CD)

Blind Willie Johnson

179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Ubekreftet leveringstid Ikke på lager hos leverandør.
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


Disk 1
  1. God Move on the Water
  2. Dark Was The Night, Cold Was The Ground
  3. Keep Your Lamp Trimmed and Burning
  4. Jesus Make Up My Dying Bed
  5. John the Revelator
  6. It´s Nobody´s Fault but Mine
  7. I Know His Blood Can Make Me Whole
  8. Let Your Light Shine on Me
  9. Mother´s Children Have a Hard Time
  10. You´re Gonna Need Somebody on Your Bond
  11. I´m Gonna Run to the City of Refuge
  12. Lord I Can´t Just Keep from Crying
  13. God Don´t Never Change
  14. Bye and Bye I´m Goin´ to See the King
  15. Sweeter as the Years Roll By
  16. The Rain Don´t Fall on Me
  17. When the War Was On
  18. The Soul of a Man
  19. Can´t Nobody Hide from God
  20. Trouble Will Soon Be Over
  21. If I Had My Way I´d Tear the Building Down
  22. Jesus Is Coming Soon
Disk 2
  1. The Angels Message to Me - Reverend Gary Davis
  2. I Am in the Heavenly Way - Bukka White
  3. Jesus Is a Mighty Good Leader - Skip James
  4. Woke up This Morning With (My Mind on Jesus) - Blind Roosevelt Graves and Brother
  5. God Don´t Like It - Blind Willie & Kate McTell
  6. Blessed Be the Name - Mississippi John Hurt
  7. God Gonna Separate the Wheat from the Tares - Blind Joe Taggart
  8. He Arose from the Dead - Blind Lemon Jefferson
  9. This Time Another Year You May Be Gone - Edward Clayborn
  10. I Saw the Light - Bull City Red
  11. Oh Death - Charley Patton And Bertha Lee
  12. Jesus Gonna Make Up My Dying Bed - Josh White
  13. Honey In The Rock - Blind Mamie Forehand
  14. Jesus Blood Can Make Me Whole - Barbecue Bob
  15. I Believe I´ll Go Back Home - Blind Wilile Davis
  16. You Can´t Hide - Mother McCollum
  17. I´m Gonna Cross the River of Jordan - Jaybird Coleman
  18. Pure Religion - Blind Gussie Nesbit
  19. Denomination Blues - Washington Philips


Utgitt 2013 Format 2CD
Sjanger Blues Antall disker 2
Antall spor 41 Artist Blind Willie Johnson
Label World Music Network Bestillingsnummer RGNET1299CD