The Rough Guide To Jazz And Blues Legends (2CD)

Billie Holiday

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. I Love My Man (Billy´s Blues)
  2. God Bless The Child
  3. Summertime
  4. They Can´t Take That Away From Me
  5. Strange Fruit
  6. Lady Sings The Blues
  7. Lover Man
  8. Gloomy Sunday
  9. T´aint Nobody´s Business If I Do
  10. I Can´t Give You Anything But Love
  11. I Cover The Water Front
  12. Easy Living
  13. Foolin´ Myself
  14. I´ll Never Be The Same
  15. Long Gone Blues
  16. Mean To Me
  17. No Good Man
  18. I Can´t Get Started
  19. Guilty
  20. Stormy Blues
Disk 2
  1. West Side Baby - Dinah Washington
  2. My Man - Ella Fitzgerald
  3. That´s The Stuff You Gotta Watch - Ella Johnson, Buddy Johnson
  4. Be-Baba-Leba - Helen Humes
  5. He´s A Real Gone Guy - Nellie Lutcher
  6. Snatch And Grab It - Julia Lee And Her Boyfriends
  7. Cupid´s Boogie - Little Esther, Mel Walker, Johnny Otis
  8. Sweet Man - Miss Rhapsody, Slam Stewart
  9. Just Give Me A Man - Mabel Scott
  10. Don´t Come Over - Stella Johnson, Dorothy Scott´s Rhythm Boys
  11. Don´t You Feel My Leg - Blue Lu Barker, Danny Barker´s Sextet
  12. Do You Know What It Means To Miss New Orleans? - Louis Armstrong, Billie Holiday


Utgitt 2010 Format 2CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 32 Artist Billie Holiday
Label World Music Network Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer RGNET1234CD


Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i