The Rough Guide To Legends: Duke Ellington (2CD)

Duke Ellington

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. In A Sentimental Mood
  2. Solitude
  3. Black and Tan Fantasy
  4. Take the ‘A’ Train
  5. The Jeep is Jumping
  6. Creole Love Call
  7. Caravan
  8. Satin Doll
  9. I Got It Bad (And That Ain’t Good)
  10. Sophisticated Lady
  11. Jeep’s Blues
  12. Echoes of Harlem (Cootie’s Concerto)
  13. A Flat Minor
  14. Don’t Get Around Much Anymore
  15. Mood Indigo
  16. Uptown Downbeat
  17. Drop Me Off At Harlem
  18. Just Squeeze Me
  19. Perdido
  20. Bojangles (A Portrait Of Bill Robinson)
Disk 2
  1. Ella Fitzgerald - The E and D Blues (Ella for Ella, D For Duke)
  2. Duke Ellington and Johnny Hodges - Basin Street Blues
  3. Louis Armstrong - Don't Get Around Much Any More
  4. Clark Terry - Serenade to A Bus Seat
  5. Oscar Peterson - Rockin' In Rhythm
  6. Count Basie - Segue in C
  7. Thelonius Monk - It Don’t Mean A Thing If It Ain't Got That Swing
  8. Duke Ellington and Paul Gonsalves- Diminuendo and Crescendo In Blue
  9. Earl Hines and Billy Eckstine - 'Stormy Monday Blues
  10. Fats Waller - Honeysuckle Rose
  11. Jelly Roll Morton King Porter (A Stomp)
  12. Willie The Lion Smith - Stormy Weather


Utgitt 2011 Format 2CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 32 Artist Duke Ellington
Label World Music Network Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer RGNET1247CD