The Royal Gospel (CD)

Royal Southern Brotherhood

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Where There's Smoke There's Fire
  2. I've Seen Enough To Know Blood Is Thicker Than Water
  3. I Wonder Why I'm Coming Home
  4. Everybody Pays Some Dues
  5. Face Of Love
  6. Spirit Man
  7. Hooked On The Plastic
  8. Can't Waste Time
  9. Stand Up


Utgitt 2016 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 9 Artist Royal Southern Brotherhood
Label Ruf Records Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer RUF1232