The Seed-At-Zero (CD)

Robin Williamson

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. World, The
  2. Seed-At-Zero, The
  3. Skull And Nettlework
  4. MEDLEY: Holy Spring/To God In God's Absence
  5. Lament Of The Old Man
  6. In My Craft Or Sullen Art
  7. Verses At Balwearie Tower
  8. Can Y Gwynt
  9. By Weary Well
  10. Bells Of Rhymney, The
  11. On No Work Of Words
  12. Barley, The
  13. Hold Hard, These Ancient Minutes In The Cuckoo's Month
  14. Cold Days Of February
  15. Poem On His Birthday
  16. For Mr Thomas



Utgitt 2001 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 16
Artist Robin Williamson Label ECM
Leverandør Naxos Norway AS Bestillingsnummer 5438192