The Sensational Charley Pride/Songs Of Pride...Charley That Is/In Person/Just Plain Charley (2CD Remastered)

Charley Pride

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. Louisiana Man
  2. She’s Still Got A Hold On You
  3. Let The Chips Fall
  4. Come On Home And Sing The Blues To Daddy
  5. Never More Than I
  6. Let Me Live Again
  7. Take Care Of The Little Things
  8. Even After Everything She’s Done
  9. (It‚019s Just A Matter Of) Making Up My Mind
  10. It’s The Little Things
  11. Billy Bayou
  12. We Had All The Good Things Going
  13. Someday You Will
  14. She Made Me Go
  15. The Right To Do Wrong
  16. The Easy Part’s Over
  17. The Day You Stop Loving Me
  18. I Could Have Saved You The Time
  19. One Of These Days
  20. All The Time
  21. My Heart Is A House
  22. Let Me Help You Work It Out
  23. Both Of Us Love You
  24. The Top Of The World
Disk 2
  1. Intro By Bo Powell
  2. The Last Thing On My Mind
  3. Just Between You And Me
  4. I Know One
  5. Dialogue
  6. Lovesick Blues
  7. The Image Of Me
  8. Kaw-Liga
  9. Shutters And Boards
  10. Six Days On The Road
  11. Streets Of Baltimore
  12. Got Leavin’ On Her Mind
  13. Crystal Chandeliers
  14. Cotton Fields
  15. Me And Bobby McGee
  16. A Good Chance Of Tear-Fall Tonight
  17. One Time
  18. (I‚019m So) Afraid Of Losing You Again
  19. A Brand New Bed Of Roses
  20. That’s Why I Love You So Much
  21. If You Had Only Taken The Time
  22. Gone, Gone, Gone
  23. Happy Street
  24. I’m A Lonesome Fugitive
  25. It’s All Right


Utgitt 1968 Format 2CD Remastered
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 49 Artist Charley Pride
Label BGO Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BGOCD1181


Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i