The Session...Recorded In London With Great Artists (CD)

Jerry Lee Lewis

119,50 11950
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Drinkin' Wine Spo-Dee-O-Dee Drinkin' Wine
  2. Music to the Man
  3. Baby What You Want Me to Do
  4. Bad Moon Rising
  5. Sea Cruise
  6. Jukebox
  7. Don't Put No Headstone on My Grave
  8. Big Boss Man
  9. Pledging My Love
  10. Memphis
  11. Trouble in Mind
  12. Johnny B. Goode
  13. High School Confidential
  14. Early Morning Rain
  15. Whole Lotta Shakin' Goin' on
  16. Sixty Minute Man
  17. Movin' on Down the Line
  18. What'd I Say
  19. Good Golly Miss Molly / Long Tall Sally / Jenny Jenny / Tutti Frutti / Whole Lotta Shakin' Goin' On


Utgitt 1973 Reutgitt 2016
Format CD Sjanger Rock
Antall disker 1 Artist Jerry Lee Lewis
Label Music On CD Leverandør Bertus Nordics AB
Bestillingsnummer MOCCD13279