The Sidewalks Of New York: Tin Pan Alley (CD)

Uri Caine

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Sidewalks Of New York/I Wonder Who's Kissing Her Now (Overture medley)
  2. Too Much Mustard
  3. Has Anybody Here Seen Kelly
  4. Life's A Very Funny Proposition After All
  5. Daisy Bell/My Wild Irish Rose/Sugar Cane Rag/Heliotrope Boqu
  6. Charleston Rag
  7. Take Me Out To The Ball Game
  8. Everybody's Doin' It
  9. How'd You Like To Spoon With Me
  10. Cohen Owes Me Ninety Seven Dollars
  11. By The Light Of The Silvery Moon
  12. Nobody
  13. Waiting For The Robert E. Lee
  14. Sidewalks Of New York
  15. By The Beautiful Sea
  16. In The Good Old Summertime
  17. Some Of These Days (rehearsal)
  18. Some Of These Days (show)
  19. Castle Walk
  20. They Didn't Believe Me
  21. Memphis Blues
  22. After The Ball
  23. You're A Grand Old Flag
  24. Bowery
  25. When I Leave The World Behind
  26. Sidewalks Of New York
  27. In The Good Old Summertime



Utgitt 1999 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 27 Artist Uri Caine
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer WNTR38.2