The Silver Globe: Deluxe Edition (2CD)

Jane Weaver

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. The Silver Globe
  2. Argent
  3. The Electric Mountain
  4. Arrows
  5. Don´t Take My Soul
  6. Cells
  7. Mission Desire
  8. Stealing Gold
  9. If Only We Could Be In Love
  10. Your Time In This Life Is Just Temporary
Disk 2
  1. La Pomme D´Argent
  2. I Need A Connection
  3. You Are Dissolved
  4. The Amber Light
  5. Argen (Tom Furse Extrapolation)
  6. Cascade In Dark
  7. Electric Mountain (Andy Votel Analogue Mountain Instro)
  8. Parade Of Blood Red Sorrows
  9. Your Time In This Life Is Just Temporary (PJ Philipson Version)
  10. Neotantrik Globes (Except)


Utgitt 2014 Format 2CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Jane Weaver
Label Finders Keepers Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer 019EGGSCDD