The Singer And The Song (CD)

Labi Siffre

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. There´s Nothing In The World Like Love
  2. You´re Lovely
  3. A Number Of Words
  4. Who Do You See?
  5. Not So Long Ago
  6. The Shadow Of Our Love
  7. When I´m On My Own You Are on My Mind
  8. Rocking Chair
  9. Interlude
  10. Thank Your Lucky Star
  11. Talkabout
  12. Relax
  13. Bless The Telephone
  14. Summer Is Coming
  15. Goodbye
  16. When You Find You Need A Friend (Bonus track)
  17. Get To The Country (Bonus track)
  18. A Feeling I Got (Bonus track)
  19. Till Nightime Comes Along (Bonus track)
  20. Fallin´ For You (Bonus track)
  21. Oh What A Day (Bonus track)
  22. Just A Face (Bonus track)
  23. Seasons Come, Seasons Go (Bonus track)


Utgitt 1971 Reutgitt 2015
Format CD Sjanger Rock
Antall disker 1 Antall spor 23
Artist Labi Siffre Label Edsel
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer EDSA5040