The Singles 1959 - 1969 (2CD)

Bobby Bare

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. All American Boy
  2. Shame On Me
  3. Above And Beyond
  4. Detroit City
  5. Heart Of Ice
  6. Five Hundred Miles Away From Home
  7. It All Depends On Linda
  8. Miller´s Cave
  9. Jeannie´s Last Kiss
  10. Have I Stayed Away Too Long
  11. More Than A Poor Boy Could Give
  12. Four Strong Winds
  13. Take Me Home
  14. Times Are Gettin´ Hard
  15. One Day At A Time
  16. It´s Alright
  17. She Picked A Perfect Day
  18. Just To Satisfy You
  19. Memories
  20. Talk Me Some Sense
  21. Delia´s Gone
  22. In The Same Old Way
  23. The Long Black Veil
Disk 2
  1. The Streets Of Baltimore
  2. She Took My Sunshine Away
  3. Homesick
  4. Guess I´ll Move On Down The Line
  5. Charleston Railroad Tavern
  6. Vincennes
  7. Come Kiss Me Love
  8. Sandy´s Crying Again
  9. The Pineywood Hills
  10. They Covered Up The Old Swimming Hole
  11. Find Out What´s Happening
  12. When Am I Ever Gonna Settle Down
  13. A Little Bit Later On Down The Line
  14. Don´t Do Like I Done Son
  15. The Town That Broke My Heart
  16. My Baby
  17. (Margie´s At) Lincoln Park Inn
  18. Rainy Day In Richmond
  19. Which One Will It Be
  20. My Frame Of Mind
  21. God Bless America Again
  22. Baby What Else Can I Do
  23. Rosalie
  24. Alle Glauben Dass Ich Glucklich Bin



Format 2CD Sjanger Country
Antall spor 47 Artist Bobby Bare
Label RCA US Leverandør Sony
Bestillingsnummer 74321571192