The Singles Collection (2CD)

Vera Lynn

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Accordeon
  2. Again
  3. Adios My Love
  4. May Your Heart Stay Young Forever
  5. From Tomorrow
  6. Each Moment I Live
  7. I'll Be Seeing You
  8. Longing (Vienimi Vicino)
  9. Day After Tomorrow
  10. Try To Forget
  11. Land Of Hope And Glory
  12. From The Time You Say Goodbye
  13. Holy City
  14. Rosery
  15. All Through The Night
  16. Bonnie May Of Argyll
  17. This Is My Prayer
  18. You Bought A New Kind Of Love To Me
  19. Bless This House
  20. Remember Remember
  21. Village Of St Bernadette
  22. Santa Maria
  23. It Hurts To Say Goodbye
  24. In The Snow
Disk 2
  1. I'll Pray For You
  2. Goodnight
  3. Fool On The Hill
  4. If We Only Have Love
  5. Whose Garden Was This
  6. Remembering
  7. Whispering Hope
  8. Let Me Try Again
  9. I Want To Give
  10. There Comes A Day
  11. Give Me Your Hand
  12. Don't You Remember
  13. That Old Feeling
  14. Do You Hear What I Hear
  15. White Christmas
  16. Who's Sorry Now
  17. My Mother's Eyes
  18. Dancing With Tears In My Eyes
  19. Too Many Rivers
  20. White Cliffs Of Dover
  21. Nightingale Sang In Berkeley Square



Utgitt 2007 Format 2CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 45 Artist Vera Lynn
Label EMI Catalogue & Marketing Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 09463873282