The Singles (2CD)

Phil Collins

149,50 14950
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Easy Lover
  2. Two Hearts
  3. Sussudio
  4. I Missed Again
  5. Wear My Hat
  6. Don't Lose My Number
  7. You Can't Hurry Love
  8. Something Happened On The Way To Heaven
  9. We Wait And We Wonder
  10. Can't Stop Loving You
  11. Dance Into The Light
  12. It's In Your Eyes
  13. Hang In Long Enough
  14. Thru These Walls
  15. I Wish It Would Rain Down
  16. Both Sides Of The Story
  17. (Love Is Like A) Heatwave
Disk 2
  1. Going Back
  2. In The Air Tonight
  3. Against All Odds (Take A Look At Me Now)
  4. If Leaving Me Is Easy
  5. One More Night
  6. Separate Lives (Love Theme From White Nights) - Phil Collins And Marilyn Martin
  7. A Groovy Kind Of Love
  8. That's Just the Way It Is
  9. Do You Remember?
  10. Everyday
  11. True Colors
  12. You'll Be In My Heart
  13. The Least You Can Do
  14. Look Through My Eyes - Brother Bear
  15. Another Day In Paradise
  16. Take Me Home


Utgitt 2016 Format 2CD
Sjanger Pop Antall disker 2
Antall spor 33 Artist Phil Collins
Label Rhino/Atlantic Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 0081227945930


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også