The Songs 1975-1990 (2CD)

Barry Manilow

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. I Write The Songs
  2. One Voice
  3. Old Songs, The
  4. I Don't Want To Walk Without You
  5. Some Good Things Never Last (Live)
  6. Somewhere Down The Road
  7. When I Wanted You
  8. Stay (Live)
  9. Even Now
  10. Read 'Em And Weep
  11. Somewhere In The Night
  12. I Made It Through The Rain
  13. Daybreak
  14. Please Don't Be Scared
  15. Looks Like We Made It
  16. Some Kind Of Friend
  17. Bermuda Triangle
  18. This One´s For You
Disk 2
  1. Mandy
  2. If I Should Love Again (Live)
  3. All The Time
  4. Copacabana (At The Coba)
  5. Keep Each Other Warm
  6. Weekend In New England
  7. Lonely Together
  8. Can't Smile Without You
  9. Tryin' To Get The Feeling Again
  10. Could It Be Magic
  11. Brooklyn Blues
  12. Who Needs To Dream
  13. Ready To Take The Chance Again
  14. If I Can Dream (Live)
  15. Ships
  16. London


Utgitt 2002 Format 2CD
Sjanger Pop Antall spor 34
Artist Barry Manilow Label Arista US
Leverandør Import Bestillingsnummer SBIN353868.2