The Soul Of A Bell (CD)

William Bell

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Everybody Loves A Winner
  2. You Don't Miss Your Water
  3. Do Right Woman, Do Right Man
  4. I've Been Loving You Too Long (To Stop Now)
  5. Nothing Takes The Place Of You
  6. Then You Can Tell Me Goodbye
  7. Eloise (Hang On In There)
  8. Any Other Way
  9. It's Happening All Over
  10. Never Like This Before
  11. You're Such A Sweet Thang
  12. You Don't Miss Your Water (alternate take)
  13. Any Other Way (alternate take)



Utgitt 1967 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 13
Artist William Bell Label Atlantic
Leverandør Warner Music Bestillingsnummer 0081227969653