The Soul Sessions Vol. 2 - Special Edition (CD)

Joss Stone

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


  1. I Got The...
  2. (For God's Sake) Give More Power To The People
  3. While You're Out Looking For Sugar
  4. Sideway Shuffle
  5. I Don't Want To Be With Nobody But You
  6. Teardrops
  7. Stoned Out Of My Mind
  8. The Love We Had (Stays On My Mind)
  9. The High Road
  10. Pillow Talk
  11. Then You Can Tell Me Goodbye
  12. First Taste Of Hurt
  13. One Love In My Lifetime
  14. Nothing Takes The Place Of You
  15. (1-2-3-4-5-6-7) Count The Days


Utgitt 2012 Format CD
Sjanger R&B Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Joss Stone
Label Roadrunner Bestillingsnummer 5053105347957