The Sound Of Disaster (CD)


179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. You Only Love Once
  2. To Hell With Everyone
  3. Countdown To The End
  4. Ruin Anyone Anywhere Anything
  5. World Went Down
  6. Mr. Guns (The Theme From 11th Street)
  7. Apache Indian Job
  8. Brooklyn Home Invasion
  9. Good Riddance
  10. Patricide Song
  11. Fit To Die
  12. Untitled (hidden track)


Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist End.
Label Ipecac Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer IPC49