The Sound Of The Smiths - Deluxe Edition (2CD)

The Smiths

186,74 18674 Veil. pris 249,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


Disk 1
  1. Hand In Glove
  2. This Charming Man
  3. What Difference Does It Make? (Peel Session version)
  4. Still Ill
  5. Heaven Knows I’m Miserable Now
  6. William It Was Really Nothing
  7. How Soon Is Now? (12" version)
  8. Nowhere Fast
  9. Shakespeare’s Sister
  10. Barbarism Begins At Home (7" version)
  11. That Joke Isn’t Funny Anymore
  12. The Headmaster Ritual
  13. The Boy With The Thorn In His Side
  14. Bigmouth Strikes Again
  15. There Is A Light That Never Goes Out
  16. Panic
  17. Ask
  18. You Just Haven’t Earned It Yet, Baby
  19. Shoplifters Of The World Unite
  20. Sheila Take A Bow
  21. Girlfriend In A Coma
  22. I Started Something I Couldn’t Finish
  23. Last Night I Dreamt That Somebody Loved Me
Disk 2
  1. Jeane
  2. Handsome Devil (Live At Manchester Hacienda 4/2/83)
  3. This Charming Man (New York Vocal)
  4. Wonderful Woman
  5. Back To The Old House
  6. These Things Take Time
  7. Girl Afraid
  8. Please, Please, Please Let Me Get What I Want
  9. Stretch Out And Wait
  10. Oscillate Wildly
  11. Meat Is Murder (Live At Oxford Apollo 18/3/85)
  12. Asleep
  13. Money Changes Everything
  14. The Queen Is Dead
  15. Vicar In A Tutu
  16. Cemetry Gates
  17. Half A Person
  18. Sweet And Tender Hooligan
  19. Pretty Girls Make Graves (Troy Tate Demo)
  20. Stop Me If You Think You’ve Heard This One Before
  21. What’s The World? (Live At Barrowlands, Glasgow 25/9/85)
  22. London (Live At National Ballroom, Kilburn, London 23/10/86)



Utgitt 2008 Format 2CD
Sjanger Rock Antall disker 2
Antall spor 45 Artist The Smiths
Label Warner Bros. Bestillingsnummer 0825646937172