The Stax Solo Recordings (CD)

Judy Clay & Veda Brown

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Take It Off Her (And Put It One Me)
  2. Living A Life Without Love
  3. I Know It's Not Right (To Be In Love With A Married Man)
  4. Don't Let The Green Grass Fool You
  5. Short Stopping
  6. I Can See Every Woman's Man But Mine
  7. Fever
  8. Don't Start Loving Me (If You're Gonna Stop)
  9. Help Me Make It Through The Night
  10. If Loving You Is Wrong I Don't Want To Be Right
  11. Guilty Of Loving You
  12. True Love Don't Grow On Trees
  13. That's The Way Love Is
  14. Who Wouldn't Love A Man Like This
  15. I'll Be Your Shelter (In Time Of Storm)
  16. Take My Hand Precious Lord
  17. Remove These Clouds - Clay, Judy
  18. Bed Of Roses - Clay, Judy
  19. It's Me - Clay, Judy
  20. Since You Came Along - Clay, Judy
  21. Somebody's Fool - Clay, Judy
  22. It Ain't Long Enough - Clay, Judy
  23. Give Love To Save Love - Clay, Judy
  24. Your Love Is Good Enough - Clay, Judy
  25. My Baby Specializes - Clay, Judy


Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 25 Artist Judy Clay & Veda Brown
Label Kent/Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDKEND302