The Story So Far: The Very Best Of (2CD)

Rod Stewart

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Maggie May
  2. Baby Jane
  3. Some Guys Have All The Luck
  4. Young Turks
  5. Do Ya Think I'm Sexy
  6. What Am I Gonna Do (I'm So In Love With You)
  7. Hot Legs
  8. You Wear It Well
  9. Rhythm Of My Heart
  10. Downtown Train
  11. The Motown Song
  12. This Old Heart Of Mine (featuring Ronald Isley)
  13. Tonight I'm Yours (Don't Hurt Me)
  14. Ooh La La
  15. I Can't Deny It
  16. It Takes Two (duet with Tina Turner)
  17. Stay With Me - The Faces
Disk 2
  1. Sailing
  2. I Don't Want To Talk About It
  3. Have I Told You Lately
  4. First Cut Is The Deepest
  5. You're In My Heart
  6. All For Love - Bryan Adams, Rod Stewart and Sting
  7. Tonight's The Night (Gonna Be Alright)
  8. Every Beat Of My Heart
  9. Tom Traubert's Blues (Waltzing Matilda)
  10. Don't Come Round Here (with Helicopter Girl)
  11. The Killing Of Georgie (Pt1 & Pt2)
  12. Love Touch
  13. I Was Only Joking
  14. Ruby Tuesday
  15. In A Broken
  16. Reason To Believe
  17. In My Life


Utgitt 2001 Format 2CD
Sjanger Rock Antall spor 34
Artist Rod Stewart Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer RHIK273581.2


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også