The Suburbs - Special Anniversary Edition (m/DVD) (CD)

Arcade Fire

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
I anledning ettårsdagen til The Suburbs slippes mesterverket i flott nyutgave, hvor originalalbumet er utvidet med to bonusspor og en forlenget versjon av "Wasted Hours". Den medfølgende DVD-en inneholder den halvtimelange kortfilmen Scenes From The Suburbs (inspirert av albumet og regissert av selveste Spike Jonze!), samt musikkvideoen til "The Suburbs" og en dokumentar om innspillingen. En 76-siders booklet følger også med.

Montreal-baserte, syv personer sterke Arcade Fire sitt etterlengtede tredje studioalbum, oppfølgeren til Funeral (2004) og Neon Bible (2007). Med texaner Win Butler og hans kone Régine Chassagne i spissen har bandet gjort den storslagne, raffinerte, ofte mørke indierocken til sitt varemerke, og samtidig utarbeidet et lydbilde ulikt alt annet.

The Suburbs er ambisjonene større enn noen gang, her er alt fra akustiske spor til repetitiv electropop, og tekstene bør man virkelig tillate seg å lytte til. Enten det synges om amerikanske forsteder, familieforhold eller matleie scenesters observeres begivenhetene på avstand, samtidig som albumet gjennomsyres av trangen til å danne varige bånd med noe, noen. Hva melodiene angår har Arcade Fire aldri vært mer utadvendte og varierte - albumet spenner uanstrengt over vidunderlig pop ("The Suburbs"), stram punkflørt ("Month Of May"), varm arenarock ("City With No Children") og nydelige, dempede øyeblikk ("Suburban War"). Låtene bindes sammen av elegant tilbakevendende temaer og fraser, som når albumet avsluttes med et sart, spøkelsesaktig ekko av åpningssporet.

Dette er først og fremst et album, ikke en samling enkeltlåter - og dette er først og fremst Win Butlers album, ikke resultatet av idémyldring i et musikerkollektiv. Det er i hvert fall sånn det høres ut, for det har aldri vært tydeligere hvem som er kapteinen på skuta. Heldigvis er kapteinen en frontmann helt utenom det vanlige, understreket av mottakelsen av The Suburbs: "a fantastic third album" (Rolling Stone), "no wrong turns" (Spin) og, ikke minst, "you could call it their OK Computer, but it's arguably better than that" (BBC). The Suburbs vant Grammy for årets beste album ved utdelingen i februar 2011.

Sporliste

Disk 1
 1. The Suburbs
 2. Ready To Start
 3. Modern Man
 4. Rococo
 5. Empty Room
 6. City With No Children
 7. Half Light I
 8. Half Light II (No Celebration)
 9. Suburban War
 10. Month Of May
 11. Wasted Hours
 12. Deep Blue
 13. We Used To Wait
 14. Sprawl I (Flatland)
 15. Sprawl II (Mountains Beyond Mountains)
 16. The Suburbs (Continued)
 17. Culture War (Bonus track)
 18. Speaking In Tongues (Bonus track)
Disk 2
 1. Scenes From The Suburbs - Short Film - Directed By Spike Jonze (DVD)
 2. Behind The Scenes From The Suburbs - Documentary (DVD)
 3. The Suburbs - Music Video (DVD)

Produktfakta

Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 21 Artist Arcade Fire
Label Merge Leverandør Import
Bestillingsnummer MRG50420.2

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i