The Susan McCann Collection (CD)

The Susan McCann Collection (CD)

Susan McCann

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager


  1. Feeling Single, Seeing Double
  2. Come What May
  3. Broken Speed Of The Sound Of Loneliness
  4. I´ll Take Care Of You
  5. Sun Says Goodbye To The Mountain
  6. Coat Of Many Colours
  7. Ain´t It Amazing
  8. Sometimes When We Touch
  9. Country Music In My Soul
  10. Dreaming My Dreams
  11. You Don´t Have To Say You Love Me
  12. Getting Warmer
  13. What Did You Have In Mind
  14. I Can Feel The Leaving Coming On


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Susan McCann
Label Import Leverandør Gardners
Bestillingsnummer GTDHCD142