The Tale Of The Tape (CD)

Billy Squier

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Big Beat
  2. Calley Oh
  3. Rich Kid
  4. Like I'm Lovin' You
  5. Who Knows What A Love Can Do
  6. You Should Be High Love
  7. Who's Your Boyfriend
  8. Music's All Right
  9. Young Girls
  10. Music's All Right (demo)
  11. Young Girls (demo)



Utgitt 1980 Format CD
Sjanger Hardrock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Billy Squier
Label Rock Candy Bestillingsnummer CANDY008CD