The Taste Of TG: Beginners Guide To Throbbing Gristle (CD)

Throbbing Gristle

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Industrial Introduction
  2. Distant Dreams (part 2)
  3. Persuasion USA
  4. Something Came Over Me
  5. Dead On Arrival
  6. Hot On The Heels Of Love
  7. We Hate You (Little Girls)
  8. United
  9. Cabaret Voltaire (live at Industrial Training College Wakefield 1st July 1978 )
  10. Exotic Functions
  11. Zyklon B Zombie
  12. Walkabout
  13. Hamburger Lady
  14. His Arm Was Her Leg (live at The Factory Manchester 18th May 1979)


Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Throbbing Gristle
Label The Grey Area/Mute Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer TGCD14