The Temptations Sing Smokey (CD)

The Temptations

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Way You Do The Things You Do, The
  2. Baby, Baby I Need You
  3. My Girl
  4. What Love Has Joined Together
  5. You'll Lose A Precious Love
  6. It's Growing
  7. Who's Lovin' You
  8. What's So Good About Good Bye
  9. You Beat Me To The Punch
  10. Way Over There
  11. You've Really Got A Hold On Me
  12. Depend On Me (You Can)


Utgitt 1965 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 12
Artist The Temptations Label Motown
Leverandør Import Bestillingsnummer MOT530930.2