Inngår i kampanje

The Times They Are A-Changin' (Remastered) (CD)

Bob Dylan

109,00 10900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer


  1. Times They Are A-Changin', The
  2. Ballad Of Hollis Brown
  3. With God On Our Side
  4. One Too Many Mornings
  5. North Country Blues
  6. Only A Pawn In Their Game
  7. Boots Of Spanish Leather
  8. When The Ship Comes In
  9. Lonesome Death Of Hattie Carroll, The
  10. Restless Farewell



Utgitt 1964 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Bob Dylan
Label Columbia Leverandør Sony
Bestillingsnummer 5198922