The Trackless Woods (CD)

Iris DeMent

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. To My Poems
  2. Broad Gold
  3. And This You Call Work
  4. From The Oriental Notebook
  5. Prayer
  6. Not With Deserters
  7. All Is Sold
  8. Reject The Burden
  9. From An Airplane
  10. Oh, How Good
  11. Like a White Stone
  12. Song About Songs
  13. Listening to Singing
  14. Lot's Wife
  15. Upon the Hard Crest
  16. The Souls of All My Dears
  17. The Last Toast
  18. Not With A Lover's Lyre / Anna Akhmatova's Recitation of "The Muse"


Utgitt 2015 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Iris DeMent
Label Flariella Records Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDFER1006