The Transfiguration Of Blind Joe Death (CD)

John Fahey

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Beautiful Linda Getchell
  2. Orinda Moraga
  3. I Am The Resurrection
  4. On The Sunny Side Of The Ocean
  5. Tell Her To Come Back Home
  6. My Station Will Be Changed After A While
  7. 101 Is A Hard Road To Travel
  8. How Green Was My Valley
  9. Bicycle Built For Two
  10. Death Of The Clayton Peacock
  11. Brenda's Blues
  12. Old Southern Medley
  13. Come Back Baby
  14. Poor Boy
  15. St Patrick's Hymn



Utgitt 1965 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 15 Artist John Fahey
Label Import Bestillingsnummer TKA6504.2