The Truth Will Set You Free (CD)

James Hand

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Banks Of The Brazos
  2. Baby Baby Don't Tell Me That
  3. Here Lies A Good Old Boy
  4. I've Got A Lot Of Hiding Left To Do
  5. If I Live Long Enough To Heal
  6. In The Corner At The Table By The Jukebox
  7. Leave The Lonely Alone
  8. Little Bitty Slip
  9. Just An Old Man With An Old Song
  10. Shadows Where The Magic Was
  11. Truth Will Set You Free
  12. When You Stopped Loving Me So Did I


Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 12 Artist James Hand
Label Rounder Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 6132412


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende