The Turn Of A Friendly Card (Remastered) (CD)

The Alan Parsons Project

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Turn Of A Friendly Card
  2. Gold Bug
  3. Time
  4. Games People Play
  5. I Don't Wanna Go Home
  6. Nothing Left To Lose
  7. May Be A Price To Pay
  8. Ace Of Swords
  9. Nothing Left To Lose
  10. Turn Of A Friendly Card (part 2)
  11. May Be A Price To Pay (intro - demo/bonus track)
  12. Nothing Left To Lose (basic backing track/bonus track)
  13. Nothing Left To Lose (Chris Rainbow overdub vocal compilation/bonus track)
  14. Nothing Left To Lose (early studio version with Eric Guide vocal/bonus track)
  15. Time (early studio attempt/bonus track)
  16. Games People Play (rough mix/bonus track)
  17. Gold Bug (demo/bonus track)



Utgitt 1980 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 17 Artist The Alan Parsons Project
Label Arista Leverandør Sony
Bestillingsnummer 0828768152621