The Ultimate Art Tatum (CD)

Art Tatum

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Tenderly
  2. I Cover The Waterfront
  3. Body And Soul
  4. Someone To Watch Over Me
  5. In A Sentimental Mood
  6. Yesterdays
  7. Willow Weep For Me
  8. Wrap Your Troubles In Dreams (And Dream Your Troubles Away)
  9. Over The Rainbow
  10. I'll Never Be The Same
  11. Sweet Lorraine
  12. There Will Never Be Another You
  13. Without A Song
  14. Little Man You've Had A Busy Day
  15. Too Marvellous For Words
  16. Love For Sale



Utgitt 1999 Format CD
Sjanger Jazz Antall spor 16
Artist Art Tatum Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer PLG559877.2