The Ultimate Charlie Daniels Collection (2CD)

Charlie Daniels

210,00 21000
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Amazing Grace
  2. In The Garden
  3. Softly And Tenderly
  4. Abide With Me
  5. Just A Closer Walk With Thee
  6. Nothing But The Blood
  7. Are You Washed In The Blood
  8. Old Rugged Cross
  9. What A Friend We Have In Jesus
  10. Blessed Assurance
  11. In The Sweet By And By
  12. There Is Power In The Blood
Disk 2
  1. Business Of Love, The
  2. Somebody Was Prayin´ For Me
  3. Jesus Died For You
  4. Sunday Morning
  5. New Pharisees
  6. Praying To The Wrong God
  7. Two Out Of Three
  8. End Of The World
  9. Tribulation
  10. Lay It On The Line
  11. Heart Of My Heart
  12. Jesus



Utgitt 2007 Format 2CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Charlie Daniels
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer SPAW73849.2