The Ultimate Chi-Lites (2CD)

The Chi-Lites

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Are You My Woman (Tell Me So)
  2. (For God´s Sake) Give More Power To The People
  3. We Are Neighbors
  4. Inner City Blues (Make Me Wanna Holler)
  5. Trouble´s-A-Comin´
  6. Living In The Footsteps Of Another Man
  7. Man & The Woman, The (The Boy & The Girl)
  8. I Like Your Lovin´ (Do You Like Mine)
  9. Love Uprising
  10. I Found Sunshine
  11. One Man Band (Plays All Alone)
  12. What Do I Wish For
  13. Happiness Is Your Middle Name
  14. I´m Gonna Make You Love Me
  15. Here I Am
  16. Devil Is Doing His Work, The
  17. You Got To Be The One
  18. Stoned Out Of My Mind
  19. You Don´t Have To Go
  20. Don´t Burn No Bridges - (with Jackie Wilson)
Disk 2
  1. Oh Girl
  2. I Want To Pay You Back (For Loving Me)
  3. Lonely Man, A
  4. Yes I´m Ready (If I Don´t Get To Go)
  5. Have You Seen Her
  6. Love Is
  7. Coldest Days Of My Life, The
  8. Never Had It So Good And Felt So Bad
  9. Take A Trip
  10. First Time Ever I Saw Your Face, The
  11. That´s How Long
  12. Go Away Dream
  13. Toby
  14. Letter To Myself, A
  15. There Will Never Be any Peace (Until God Is Seated At The Conference Table)


Utgitt 2006 Format 2CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 35 Artist The Chi-Lites
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer BRW33014.2