Inngår i kampanje

The Ultimate Christmas Collection (CD)

Mormon Tabernacle Choir

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Joy to the World
  2. Carol Of The Bells
  3. Deck the Hall With Boughs of Holly
  4. Hark! The Herald Angels Sing
  5. Heavenly Father (Ave Maria, Op52 No6, D839)
  6. O Come All Ye Faithful
  7. The First Noël
  8. O Come, O Come, Emmanuel
  9. Silent Night
  10. The Twelve Days of Christmas
  11. Good King Wenceslas
  12. We Three Kings of Orient Are
  13. God Rest Ye Merry, Gentlemen
  14. O, Holy Night
  15. O Tannenbaum
  16. It Came Upon The Midnight Clear
  17. Angels We Have Heard On High
  18. White Christmas
  19. Sleigh Ride
  20. Winter Wonderland
  21. What Child is This?
  22. Carol Of The Drum (Little Drummer Boy)
  23. We Wish You a Merry Christmas
  24. O Little Town of Bethlehem
  25. Messiah, HWV 56: Hallelujah Chorus


Utgitt 2016 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 25 Artist Mormon Tabernacle Choir
Label Sony Masterworks Bestillingsnummer 0889853595822