The Ultimate Collection: Complete MCA Singles 1990-2000 (2CD)

Mark Chesnutt

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager


Disk 1
  1. Brother Jukebox
  2. Too Cold at Home
  3. Blame It on Texas
  4. Broken Promise Land
  5. Your Love Is a Miracle
  6. Bubba Shot the Jukebox
  7. I´ll Think of Something
  8. Old Flames Have New Names
  9. Almost Goodbye
  10. I Just Wanted You to Know
  11. It Sure Is Monday
  12. Ol´ Country
  13. Goin´ Through the Big D
  14. She Dreams
  15. Woman (Sensuous Woman)
Disk 2
  1. Down in Tennessee
  2. Gonna Get a Life
  3. It Wouldn´t Hurt to Have Wings
  4. Trouble
  5. Wrong Place, Wrong Time
  6. It´s a Little Too Late
  7. It´s Not Over (If I´m Not Over You)
  8. Let It Rain
  9. Thank God for Believers
  10. I Don´t Wanna Miss a Thing
  11. I Might Even Quit Lovin´ You
  12. Wherever You Are
  13. This Heartache Never Sleeps
  14. Fallin´ Never Felt So Good
  15. Lost in the Feeling



Utgitt 2011 Format 2CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 30 Artist Mark Chesnutt
Label Humphead Leverandør Gardners
Bestillingsnummer HUMP115