The Ultimate Collection (CD)

Gladys Knight & The Pips

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. I Heard It Through The Grapevine
  2. End Of Our Road, The
  3. Everybody Needs Love
  4. Take Me In Your Arms And Love Me
  5. It Should've Been Me
  6. I Wish It Would Rain
  7. Every Little Bit Hurts
  8. Didn't You Know (You'd Have To Cry Sometime)
  9. Just Walk In My Shoes
  10. Nitty Gritty, The
  11. Friendship Train
  12. You Need Love Like I Do (Don't You?)
  13. If I Were Your Woman
  14. I Don't Want To Do Wrong
  15. Here I Am Again
  16. Make Me The Woman That You Go Home To
  17. Help Me Make It Through The Night
  18. Neither One Of Us (Want To Be The First To Say Goodbye)
  19. Daddy Could Swear, I Declare
  20. All I Need Is Time
  21. Between Her Goodbye And My Hello
  22. It's Time To Go Now


Utgitt 1997 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 22
Artist Gladys Knight & The Pips Label Motown
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 5308262