The Ultimate Collection (CD)

The Temptations

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Way You Do The Things You Do, The
  2. My Girl
  3. It's Growing
  4. Since I Lost My Baby
  5. Don't Look Back
  6. Get Ready
  7. Ain't Too Proud To Beg
  8. I'm Losing You, (I Know)
  9. All I Need
  10. You're My Everything
  11. Angel Doll
  12. I Wish It Would Rain
  13. Cloud Nine
  14. I Can't Get Next To You
  15. Ball Of Confusion (That's What The World Is Today)
  16. Just My Imagination (Running Away With Me)
  17. Papa Was A Rollin' Stone
  18. Shakey Ground
  19. Treat Her Like A Lady
  20. Error Of Our Ways
  21. My Girl - (a cappella, excerpt)



Utgitt 1997 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 21
Artist The Temptations Label Motown
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 5305622